Top 10 – Cele mai bune filme horror din 2016

the-neon-demon-2016
Cele mai bune 10 filme horror lansate in acest an, numai bune de urmarit in noaptea de Halloween. Vizionare placuta!

The VVitch


Anul 1630, Noua Anglie. O familie credincioasa se stabileste la o ferma de la marginea unei paduri intunecate, impreuna cu cei cinci copii ai lor. Cand fiul cel mic dispare fara urma si recolta le e distrusa, familia incepe sa arunce vina de la un membru la altul. Pe masura ce suferintele si misterele se aduna, personajele oscileaza intre furie si acuzații reciproce. Un film scris si regizat de Robert Eggers.

Hush


O tanara scriitoare surdo-muta, care locuieste izolata intr-o cabana din mijlocul padurii, trebuie sa lupte pentru viata ei atunci cand este atacata de un criminal mascat.

Don’t Breathe


Filmul Don’t Breathe este regizat de Fede Alvarez (Cartea Mortilor – 2013) si produs de Sam Raimi.
Trei prieteni patrund prin efractie in casa unui barbat orb foarte bogat, crezand ca au gasit victima perfecta, dar s-au inselat. O lupta terifianta pe viata si pe moarte.

Lights Out


O productie Warner Bros. cu Teresa Palmer, Gabriel Bateman si Maria Bello in rolurile principale. Filmul se bazeaza pe scurt-metrajul cu acelasi nume.

The Blackcoat’s Daughter (February)


In acest horror regizat de Oz Perkins, doua tinere (Emma Roberts si Kiernan Shipka), ramase blocate in vacanta de iarna la scoala cu internat la care studiaza, sunt nevoite sa înfrunte o forta malefica misterioasa.

Green Room


Membrii unei trupe de punk rock asista la un teribil act de violenta, iar ceea ce au vazut ii transforma si pe ei in victime. Intr-un spatiu izolat de restul lumii, ei sunt captivii unei gasti de skinheads care propaga suprematia albilor. Green Room este scris si regizat de Jeremy Saulnier (Blue Ruin)

The Invitation


Pe vremuri, Will si Eden formau un cuplu frumos. Dupa ce o tragedie le-a luat fiul, Eden a disparut fara urma. Doi ani mai tarziu, Eden isi face brusc aparitia in peisaj la bratul noului sau sot. Eden pare schimbata, este o alta persoana. In timpul unei cine in casa care candva i-a apartinut, Will, un barbat transformat de tragedie, realizeaza ca noii prieteni ai lui Eden sunt putin cam ciudati. Will este convins de faptul ca intentiile lui Eden si noului sau sot sunt cel putin sinistre.

10 Cloverfield Lane


Dupa ce este implicata intr-un accident de masina, o femeie se trezeste in subsolul casei unui barbat care pretinde că i-a salvat viata dintr-un atac cu arme chimice care ar fi distrus totul afara.

The Neon Demon


Jesse este o tanara frumoasa care se muta in Los Angeles in scopul de a intra in lumea modeling-ului. In scurt timp, tineretea si vitalitatea o fac tinta colegelor de breasla.

Southbound


Un grup de calatori epuizati de drum petrec o noapte lunga la marginea pustie a unui autostrazi ce strabate desertul. Pe parcursul noptii, cele mai negre cosmaruri si cele mai intunecate secrete ale lor ies la iveala si tes cinci povesti terifiante care se intrepatrund.

Leave a Reply